AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi beyaz görmek

Kahve falında dişi beyaz görmek

Kahve falında dişi beyaz görmek kudretinin yerine geleceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi beyaz gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Kahve falında dişini beyazlatmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi beyaz görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi dişini beyaz görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi beyazlatmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının dişini beyaz görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının beyaz dişini görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet eder.

Kahve falında dişi beyaz köpek görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz dişi at görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir