AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini beyaz görmek

Kahve falında kendi dişini beyaz görmek

Kahve falında kendi dişini beyaz görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, üzeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dişini beyaz gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında dişi beyaz görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş hayatında zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini beyazlatmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet eder.

Kahve falında dişini beyaz görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında dişi beyazlatmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına inanılır.

Kahve falında dişin beyazlamasını görmek çok kötü günler yaşayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dişi köpek görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin beyaz olduğunu görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz dişi at görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir