AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne için dua etmek

Kahve falında anne için dua etmek

Kahve falında anne için dua etmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çabalarının boşa çıkacağına, hayırlı bir sürece girileceğine yorulur.

Kahve falında anne için dua etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Kahve falında anneyi dua ederken görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin duasını almak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin dua ettiğini görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne duası almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne için dua etmek belki de hayatının aşkını bulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babaya dua etmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin dua ettiğini görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında anneye dua okumak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir