AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış ülkede çalışmak

Kahve falında dış ülkede çalışmak

Kahve falında dış ülkede çalışmak hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, onlara doyasıya sarılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında dış ülkede çalışmak gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Kahve falında dış ülkede çalışmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dış ülkede olmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini dış ülkede görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ülke dışına çıkmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ülke dışında olmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işarettir.

Kahve falında dış ülkeye gitmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Kahve falında yabancı ülkede çalışmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında başka ülkede çalışmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir