AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun diş çıkardığını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun diş çıkardığını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun diş çıkardığını görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun diş çıkardığını gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Kahve falında çocuğun diş çıkardığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun diş çıkardığını görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun diş çıkardığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında diş çıkarmış bebek görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının diş çıkardığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğin diş çıkardığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğinizin diş çıkardığını görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bebeğin diş çıkardığını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir