AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük çıkarıp atmak

Kahve falında yüzük çıkarıp atmak

Kahve falında yüzük çıkarıp atmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sıhhat ve moral bulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yatırımların heba olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yüzük çıkarıp atmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Kahve falında evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak işlerin büyük kazanç getireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük çıkarıp atmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini çıkarıp atmak nifak sokanların cezalandırılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında diş çıkarıp atmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzük takıp çıkardığını görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkartmak nefsine yenileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkardığını görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzük çıkardığını görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir