AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanı görmek

Kahve falında anne babanı görmek

Kahve falında anne babanı görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, ticaretinin gelişeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanı gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında başkasının anne babasını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın tartıştığını görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babasının ayrıldığını görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın ilişkiye girdiğini görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babaya kızmak borçları varsa ödeyeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında anne baba ve abla görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayla tartışmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir