AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev bir örümcek görmek

Kahve falında dev bir örümcek görmek

Kahve falında dev bir örümcek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, elinin bollaşacağına, güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında dev bir örümcek gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında dev bir örümcek görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev örümcek görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hanesindeki rızkın da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev örümcek öldürmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dev gibi örümcek görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dev canavar görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında dev bir yılan görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine inanılır.

Kahve falında dev karınca görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dev dalga görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir