AnaSayfa / Genel / Kahve falında dershaneye yazılmak

Kahve falında dershaneye yazılmak

Kahve falında dershaneye yazılmak kişinin şansının artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dershaneye yazılmak gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında dershaneye yazılmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hem itibar edineceğine alamet eder.

Kahve falında dershane öğretmeni görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında dershane öğretmenini görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, yapılan işte ustalaşılacağına alamet eder.

Kahve falında dershaneye geç kaldığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dershaneye kayıt olmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Kahve falında dershaneye gitmek derdin ve sıkıntının biteceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dershaneye gittiğini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında dershane gitmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir