AnaSayfa / Genel / Kahve falında dershaneye gitmek

Kahve falında dershaneye gitmek

Kahve falında dershaneye gitmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında dershaneye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında dershaneye gitmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dershane gitmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında dershaneye geç kaldığını görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında dershaneye geç kalmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dershaneden kaçmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dershanede olduğunu görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Kahve falında dershane arkadaşını görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dershaneye gittiğini görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir