AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz deri çanta görmek

Kahve falında beyaz deri çanta görmek

Kahve falında beyaz deri çanta görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz deri çanta gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Kahve falında beyaz deri çanta görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri kol çantası görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında deri çanta almak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi deri çanta görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah deri çanta almak sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı deri çanta görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri siyah çanta görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir