Kahve falında dergaha gitmek

Kahve falında dergaha gitmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dergaha gitmek gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Kahve falında dergaha gitmek art niyetli kimselere rastlayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dergaha girmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dergahta olmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana dergahını görmek iyi huylar edineceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dergah görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini dergahta görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dergahta yemek yemek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dergahta namaz kılmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir