Kahve falında dergaha girmek

Kahve falında dergaha girmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sağlığına kavuşacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında dergaha girmek gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Kahve falında dergaha girmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Kahve falında dergah temizlemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana dergahını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, çok büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında dergahta olmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında dergaha gitmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet eder.

Kahve falında kendini dergahta görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında dergahta yemek yemek ekmeğine haram sürmeyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında dergah görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top