AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereotu ekmek

Kahve falında dereotu ekmek

Kahve falında dereotu ekmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, büyük bir sorun oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında dereotu ekmek gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Kahve falında dereotu ekmek maddi varlığının çoğalacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereotu yemek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereotu maydanoz görmek sermaye elde edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında dereotu görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Kahve falında dereotu almak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil nane ekmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve ekmek görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir