AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereotu almak

Kahve falında dereotu almak

Kahve falında dereotu almak zarar göreceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, patlama noktasına geleceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dereotu almak gördüyseniz:

  • Dikkatli anonslar yapmanızda fayda var.

Kahve falında dereotu yemek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dereotu almak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işarettir.

Kahve falında dereotu ekmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında dereotu görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, geçiminin zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereotu maydanoz görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir