AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden kurtulmak

Kahve falında dereden kurtulmak

Kahve falında dereden kurtulmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, planların boşa gideceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dereden kurtulmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında dereden kurtulmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında derede boğulmaktan kurtulmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel sularından kurtulmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaklanırken kurtulmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında çöken binadan kurtulmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, evine haciz geleceğine yorulur.

Kahve falında bıçaklanmaktan kurtulmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir