AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden kurtulduğunu görmek

Kahve falında depremden kurtulduğunu görmek

Kahve falında depremden kurtulduğunu görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yaşamının da düzene gireceğine, zinde kalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet eder.

Kahve falında depremden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Kahve falında depremden kurtulmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında deprem olduğunu ve kurtulduğunu görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında deprem kurtulmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında depremden kurtulduğunu görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına tabir olunur.

Kahve falında depremden sağ kurtulmak gelir kaybedeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken kaçmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında deprem zelzele görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda deprem görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir