AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden görmek

Kahve falında depremden görmek

Kahve falında depremden görmek bir bebek sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, zarar etmeyeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında depremden gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında deprem sarsıntısını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olduğunu sanmak ferah düzeyinin yükseleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem ve hortum görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine yorulur.

Kahve falında depremde minarenin yıkıldığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Kahve falında yağmur ve deprem görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında depremde sarsılmak çok iyi mevkilere geleceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde insan kurtarmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir