AnaSayfa / Genel / Kahve falında aniden nişanlanmak

Kahve falında aniden nişanlanmak

Kahve falında aniden nişanlanmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında aniden nişanlanmak gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Kahve falında aniden nişanlanmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, fal sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında aniden sular altında kalmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında aniden hastalanmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında aniden taşınmak mal ve mülkün telafi edileceğine, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aniden düşmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında aniden korkmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aniden uyanmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında aniden kaybolmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir