AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olmak

Kahve falında deprem olmak

Kahve falında deprem olmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında deprem olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında denizde deprem görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında deprem tsunami görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Kahve falında depremde yıkılan ev görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırtına ve deprem görmek yolculuğa, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Kahve falında deprem ve yılan görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem ve lav görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet etmektedir.

Kahve falında deprem oldu unu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında deprem olacağını söylemek bilincin artacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir