AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olduğunu zannetmek

Kahve falında deprem olduğunu zannetmek

Kahve falında deprem olduğunu zannetmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, eşyaların yenileneceğine, parasını dikkatli harcayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Kahve falında deprem olduğunu zannetmek gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Kahve falında deprem olduğunu zannetmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet koptuğunu zannetmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendini öldü zannetmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öldü zannetmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öleceğini zannetmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu zannetmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin öldüğünü zannetmek makbul olan şeylere, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında öldüğünü zannetmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir