AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldü zannetmek

Kahve falında öldü zannetmek

Kahve falında öldü zannetmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında öldü zannetmek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Kahve falında öldü zannetmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin öldüğünü zannetmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini öldü zannetmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öldüğünü zannetmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında hamile olduğunu zannetmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında deprem olduğunu zannetmek kaybetmeyi göze alamayacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öleceğini zannetmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, günahlara inanılır.

Kahve falında kıyamet koptuğunu zannetmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir