AnaSayfa / Genel / Kahve falında departman değiştirmek

Kahve falında departman değiştirmek

Kahve falında departman değiştirmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında departman değiştirmek gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Kahve falında departman değiştirmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında değiş tokuş yapmak kendisi ile gururlanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında işyerinde oda değiştirmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında birinin cinsiyet değiştirdiğini görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltukları değiştirmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında kişilik değiştirmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tül perde değiştirmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek altı değiştirmek yüzünün her daim güleceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir