AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizlerin üstünde uçmak

Kahve falında denizlerin üstünde uçmak

Kahve falında denizlerin üstünde uçmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına inanılır.

Kahve falında denizlerin üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında arabayla denizin üstünde uçmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçakla denizin üstünde uçmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde uçakla uçmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünden uçmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizlerin üstünde uçmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde uçmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla denizin üstünden uçmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir