AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmene ağlamak

Kahve falında öğretmene ağlamak

Kahve falında öğretmene ağlamak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, can sıkıcı haberler almaya, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmene ağlamak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında öğretmenin ağladığını görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında öğretmeninin ağladığını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmene ağlamak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığın öğretmeni görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini okulda öğretmen görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini öğretmen olduğunu görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında din kültürü öğretmeni olduğunu görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, huzur ve şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmenle sarılmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir