AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde beyaz taş görmek

Kahve falında denizde beyaz taş görmek

Kahve falında denizde beyaz taş görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gelirinin de artmayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, rahatın yerine geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, planlı ve programlı davranacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde beyaz taş gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında denizin içinde beyaz taş görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz deniz taşı görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına inanılır.

Kahve falında denizde beyaz taş görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli deniz taşı görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalettir.

Kahve falında denizde taş toplamak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında taş görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizi taştığını görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalettir.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir