AnaSayfa / Genel / Kahve falında para bölmek

Kahve falında para bölmek

Kahve falında para bölmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunlarının birken beş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para bölmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Kahve falında para bölmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarla bölmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında miras bölmek kalp kırıklığı yaşanacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ortadan bölmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur bölmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında pasta bölmek işveren koltuğunda oturacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek bölmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Kahve falında odun bölmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir