Kahve falında denize uçtuğunu görmek

Kahve falında denize uçtuğunu görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında denize uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında uçup denize düşmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ucmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek istihdam edeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde uçtuğunu görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize uçan araba görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üzerinde uçtuğunu görmek işlerinizin bozulacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla denize uçtuğunu görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir