AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize çöp dökmek

Kahve falında denize çöp dökmek

Kahve falında denize çöp dökmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, muradın yerine geleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulur.

Kahve falında denize çöp dökmek gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Kahve falında denize çöp dökmek ihanet göreceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine inanılır.

Kahve falında çöpe yemek dökmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp dökmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp yemek dökmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, umutlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpe çay dökmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında denize çöp atmak daha pozitif biri olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöplü deniz görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde çöp görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir