AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp dökmek

Kahve falında çöp dökmek

Kahve falında çöp dökmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çöp dökmek gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çöp dökmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çöp yemek dökmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe yemek dökmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine tabir olunur.

Kahve falında denize çöp dökmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında çöpe çay dökmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden çöp toplamak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp adam görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak sıkıntıya düşüreceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir