AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize araba sürmek

Kahve falında denize araba sürmek

Kahve falında denize araba sürmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize araba sürmek gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz kenarında araba sürmek hayatının yoluna gireceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde araba sürmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde araba sürmek çok büyük ses getireceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize araba sürmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında denizde araba sürmek büyük çaba sarfedeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba sürmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında patronun arabasını sürmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında bordo araba sürmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir