AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzememek

Kahve falında denizde yüzememek

Kahve falında denizde yüzememek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzememek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında denizde yüzerken deniz anası görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzme öğretmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi denizde yüzerken görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yüzüp kıyıya çıkmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden yüzerek geçmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yüzme görmek kazançta zarar edeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzeni görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işaret eder.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir