AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzemediğini görmek

Kahve falında denizde yüzemediğini görmek

Kahve falında denizde yüzemediğini görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzemediğini gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Kahve falında denizde yüzen balıklar görmek verilen  sözlerin tutulacağına, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden yüzerek geçmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini denizde yüzerken görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalettir.

Kahve falında denizde yüzen ayı görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde birini yüzerken görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir