AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde petrol görmek

Kahve falında denizde petrol görmek

Kahve falında denizde petrol görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizde petrol gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında denizden petrol çıktığını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde petrol görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Kahve falında denizden petrol çıkarmak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında petrol tankeri görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında petrol istasyonu görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında petrol doldurmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında petrol çıkarmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ham petrol görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir