AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kendini yüzerken görmek

Kahve falında denizde kendini yüzerken görmek

Kahve falında denizde kendini yüzerken görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çok günah işleyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde kendini yüzerken gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında denizde yüzerek karaya çıkmak kesesinin her daim dolu kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunu yüzüne sürmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, heveslerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında denizde yüzerken balık tutmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzemediğini görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzüp kıyıya çıkmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında denizde yüzme öğrenmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzenler görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir