AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ada görmek

Kahve falında denizde ada görmek

Kahve falında denizde ada görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, torunlarına dahi yeteceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, daha güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde ada gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında denizin ortasında ada görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulur.

Kahve falında deniz ada görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde ada görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve ada görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında deniz içinde ada görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde ada görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında adana kebab görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında güzel ada görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir