AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve ada görmek

Kahve falında deniz ve ada görmek

Kahve falında deniz ve ada görmek çok zor günler geçirileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve ada gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında denizin içinde ada görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında deniz ada görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz içinde ada görmek hoşgörülü biri olunacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde ada görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve ada görmek işinde terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında ada görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ada görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel ada görmek ticaret ehli olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir