AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerine uçmak

Kahve falında deniz üzerine uçmak

Kahve falında deniz üzerine uçmak ancak yılmayacağına, huzur dolu günler geçireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üzerine uçmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabayla denizin üstünde uçmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında uçmak işinin yoluna gireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde uçakla uçmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında denize doğru uçmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde uçmak pişman olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında denizden uçmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz üstünden uçmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir