AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerinde yürümek

Kahve falında deniz üzerinde yürümek

Kahve falında deniz üzerinde yürümek başına çok güzel olaylar geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kısmet alacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Kahve falında denizin üzerinde yürümek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Kahve falında deniz üstünde yürümek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içinden yürümek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yürümek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gece deniz kenarında yürümek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizin dibinde yürümek moralinin yükseleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içine yürümek bilmediği duyguları tadacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kumunda yürümek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir