AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerinde gitmek

Kahve falında deniz üzerinde gitmek

Kahve falında deniz üzerinde gitmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerinde gitmek gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Kahve falında denizliuye gitmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde giden araba görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarına gitmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize gideceğini görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizli gitmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, keyfe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir