AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyuna görmek

Kahve falında deniz suyuna görmek

Kahve falında deniz suyuna görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyuna gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Kahve falında deniz suyunun çoğaldığını görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalet eder.

Kahve falında deniz suyunda yürümek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizden kovayla su almak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde su içmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyundan ıslanmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayattan yana keyif bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz suyunu içmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunu görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya yorulur.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir