AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar bulmak

Kahve falında anahtar bulmak

Kahve falında anahtar bulmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında anahtar bulmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Kahve falında anahtar bulmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin anahtarı bulmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında suda anahtar bulmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarlık bulmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, güç kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok anahtar bulmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayıp anahtarı bulmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar kaybetmek ve bulmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar kaybedip bulmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir