AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kıyısına gitmek

Kahve falında deniz kıyısına gitmek

Kahve falında deniz kıyısına gitmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kıyısına gitmek gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Kahve falında deniz kıyısına gitmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, refahının ve varlığının artacağına delalettir.

Kahve falında denizin kıyısında yürümek girdiği işleri kaybedeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kıyısına vurmuş balık görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerek kıyıya çıkmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında deniz kıyısında yürümek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kıyısında oturmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kıyısında uzanmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında deniz kıyısında görmek kişinin gönlünü alacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir