AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında yatak görmek

Kahve falında deniz kenarında yatak görmek

Kahve falında deniz kenarında yatak görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisine gelemeyeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında yatak gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Kahve falında deniz kenarında yatak görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak daha lüks bir hayat yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini deniz kenarında görmek elin bollaşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında yürüdüğünü görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kenarından bozuk para toplamak girdiği her işte çok başarılı olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında köpek görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında kaya görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir