AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında para görmek

Kahve falında deniz kenarında para görmek

Kahve falında deniz kenarında para görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kıdem atlayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında para gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Kahve falında deniz kenarından bozuk para toplamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında para görmek muradın gerçekleşeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında deniz kenarında para bulmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kenarı yırtık para görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında cami görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarı görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında evi olmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında mezar görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir