AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dalgasından kurtulmak

Kahve falında deniz dalgasından kurtulmak

Kahve falında deniz dalgasından kurtulmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, borçların sonlandırılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Kahve falında deniz dalgasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Kahve falında deniz dalgasından kurtulmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında dalgali denizden kurtulmak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında denizde dalgadan kurtulmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgadan kurtulmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dalgadan kurtulmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, elindekileri de yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgalardan kurtulmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dalgalardan kurtulmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev dalgalardan kurtulmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir