AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgadan kurtulmak

Kahve falında dalgadan kurtulmak

Kahve falında dalgadan kurtulmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, elinin darlık görmeyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalet eder.

Kahve falında dalgadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Kahve falında denizde dalgadan kurtulmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalardan kurtulduğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgali denizden kurtulmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük dalgalardan kurtulmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalettir.

Kahve falında deniz dalgasından kurtulmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalardan kurtulmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Kahve falında dev dalgalardan kurtulmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgadan kurtulmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir