AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirden tutmak

Kahve falında demirden tutmak

Kahve falında demirden tutmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, istihdam edeceğine, afiyette ve keyifte olacağına, yeni yollara girileceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demirden tutmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında demirden tutmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir atmak büyük bir ortaklık yapılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda demir para görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para ve demir para görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında demirden at görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde demir para görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Kahve falında demirden köprü görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalettir.

Kahve falında demir atmış gemi görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir