AnaSayfa / Genel / Kahve falında dejavu yaşamak

Kahve falında dejavu yaşamak

Kahve falında dejavu yaşamak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, iyi halinin kalmayacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dejavu yaşamak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında dejavu yaşamak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dejavu görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dejavu olmak çok para kazanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm anını yaşamak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında geleceği yaşamak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle aşk yaşamak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Kahve falında eski yaşadığım evi görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir