AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli bir şey kaybetmek

Kahve falında değerli bir şey kaybetmek

Kahve falında değerli bir şey kaybetmek mahsullerin fazlalaşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli bir şey kaybetmek gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında değerli bir şey kaybetmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, rahatsızlık duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli bir şeyini kaybetmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Kahve falında değerli bir şey görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli bir şey çalmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değerli bir şey bulmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında değerli eşyanı kaybetmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında değerli bir eşya kaybetmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah değerli taş görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir